09-07-08

Raar

Gisteren ben ik gaan shoppen.  Alleen, gedachten verzetten, even weg van "ons" en even aan iets anders denken dan: ik ben op dieet.

En toch ... had ik je een cadeautje gekocht.  Iets kleins, maar iets waarvan ik wist dat je het nodig had.  Voor mezelf wat kleine juweeltjes en prachtige zilveren ballerina's.

's Middags thuisgekomen met razende honger.  Het shoppingcenter rook naar ijsjes, pizza's, broodjes, ...  Maar ik heb de pot home-made broccolisoep gepunderd, slaatje gemaakt.
Opgeruimd, gepoetst, gekookt.  En toen klopte je op het raam.  Lachend, happy, ...  Ik moest de voordeur openmaken, raar want meestal kom je langs achter.  Je had een grote doos bij, en met groot bedoel ik reuzegroot.  Een flatscreen-tv had je gekocht.  Zo fier dat je was, het leek wel of de Sint was langsgeweest.

Toen we 's avonds in bed kropen, had je niet gemerkt dat ik wat onder je kussen had verstopt.  Ik vertelde je over het sprookje van "de prinses op de erwt", en toen vond je mijn surprise.  Ik ben tegen je aan gekropen en we zijn in slaap gevallen.
En vanmorgen ben ik vroeg opgestaan om je lunch te maken, ik heb voor het raam gestaan tot je auto van de oprit verdween, beseffend dat ik je doodgraag zie.  Ook al ben je soms zo onuitstaanbaar, of zeg je dingen die ik niet wil horen.

11:57 Gepost door Chaoot in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

en ze zijn er wel degelijk aan hetgeraken wat voor mij het bewijs is dat een koppel meer slaagkansen heeft dan het zelf soms vermoedt

Gepost door: Peggy | 09-07-08

De commentaren zijn gesloten.