08-07-08

Loslaten?

Na een zoveelste meningsverschil (het liep net weer 2 weken beter), over vertrouwen, is het misschien toch beter om stilletjesaan te beginnen denken aan loslaten.

De voorbije 2 weken bouwden de hoop weer op, maar die broze hoop is weer gebroken en ligt hier naast me in duizend stukjes.  En weet je wat het ergste is?  Dat ik besef dat ik aan de basis lig van het mislopen van onze relatie.  Ik, die het verleden maar niet kan loslaten.  Die blijft hangen in de haat jegens platsmoel.  Ik kan D. niet het vertrouwen schenken dat hij verdient, en voor hem niet de echte Chaoot zijn.  Ergens onderweg ben ik een deel kwijtgeraakt. 

De tranen bollen over mijn wangen als ik denk aan de momenten toen we zo verliefd waren dat we elkaar konden opdrinken.  Maar die tijd is al lang voorbij.  D. en ik ... is dat voorbij?

Gisteren op het werk, vertelde een collega me dat ze zwanger was.  En opeens overviel het me zo.  Dat gevoel.  Ik heb geen doel meer in deze relatie.  D. wil zich niet binden aan mij.  Wij maken geen plannen en hebben geen plannen.  Niets om naar uit te kijken.

09:43 Gepost door Chaoot in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

wie kan het zeggen? samenblijven of uit elkaar gaan?de zenuwslopende tijd dat jullie daar niet uit zijn,blijven jullie samen maar tegelijkertijd wordt er een soort afstand gecreëerd.Niet makkelijk om daar uit te geraken.Ik weet het.Sterkte meid!

Gepost door: Peggy | 08-07-08

De commentaren zijn gesloten.