25-06-08

Long time ... no change

100 keer heb ik er al aan gedacht om hier opnieuw wat te posten.  Elke keer om te zeggen dat we eindelijk op het juiste spoor zaten.
Maandagavond nog, toen we op de motto zaten, toen we terugkwamen uit Gent.  Waar we samen op een terras genoten van een Desperados en een Mexicaanse hap.  Waarbij ik achterop je motto zat, je stevig vasthield, en besefte dat ik je zo graag zie.  Toen je 's avonds in bed, met je handen naar me zocht, en ik tegen je aan kroop.  Om samen zalig in te dommelen.

Gisteren weer ruzie.  Banaliteiten.  Je was ambetant.  Waarom?  Geen idee.  Ik werd ambetant.  Waarom?  Omdat jij al ambetant was.  Ik rijd weg, zeg dingen die ik niet meen, alsof er opeens een andere stem uit mijn mond komt.  Dan ga ook jij weg.  Ik smeek je aan de telefoon om terug te komen.  Je wordt nog ambetanter, je weigert.  Ik huil ... grote dikke tranen.  Een vriendin belt, we spreken af.  Terrasjes doen in S. maar het heeft niet het gehoopte effect.  Ik zit daar, tussen alle "teenagers" die eruit zien alsof ze uit een MTV-clip ontsnapten.  Ze maken plezier, mensen lachen en praten.  Zijn benieuwd naar wie ik ben.  Ik verplicht mezelf te lachen, mee te praten, maar in mijn hoofd zit jij.  Ik mis je.

Ik kom terug naar huis.  Je zit in het donker naar de TV te staren.  Je ogen zijn boos, en je gezicht uitdrukkingsloos.  Je bent nog ambetant.  Je vindt het verkeerd dat ik "op café" ben geweest.
Ik had de ringen die ik ooit (toen we nog zo verliefd waren samen) van je had gekregen in de badkamer laten liggen.  Je hebt ze weggenomen.

Is het echt voorbij?  Zoetje?

Ik heb vannacht gedroomd dat we uit elkaar gingen.  En toen ik wakker werd, besloop me de gedachte dat het deze keer wel eens echt zou kunnen zijn.  Dat ik binnenkort moet wakker worden zonder jou.  Moet leven zonder jou.

Ik zie je zo graag dat het pijn doet.

09:34 Gepost door Chaoot in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.