17-03-08

Maandag: niet huilen ...

Ik heb stilletjesaan genoeg van mezelf, van alles rondom mij, van alles wat ik doe, niet doe, denk, niet denk, zou moeten denken...
Binnen een paar dagen zijn we een jaar samen, maar gisteren heb ik tijdens een ruzie weer grote woorden gesproken.  "Ik ga weg ..."  En echt, op die moment meende ik het ook.  D. kan soms zo koel en afstandelijk zijn, dat ik me afvraag hoe hij zo kan doen tegen mij???  Blijkbaar heeft hij er ook genoeg van, en zitten we dus nu op het punt waar de bal in mijn kamp ligt.  Ik wil niet vertrekken, maar ik kan ook niet blijven.

Straks moet ik naar het werk, fris en monter weer aan de eerste dag van de werkweek beginnen.  Fris?  Mijn gezicht lijkt een verfrommelde zeemvel ...  Ik kan maar niet stoppen met huilen.  Tegelijk wil ik er met niemand over praten.  Hoewel ik postjes genoeg heb om mijn verhaal kwijt te raken, blijf ik er liever zelf mee zitten.  Ik zou trouwens niet weten wat ik moet zeggen.

Is het echt over D.?

08:31 Gepost door Chaoot in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hey Ik ben een trouwe lezer van jouw blog en ik leef intens met je mee.soms herken ik me in jouw schrijfsels,neen,niet in de tegenwoordige tijd maar wel van uit de tijd van mijn eerste huwelijk.Net zoals een goeie vriend toen tegen mij zei,zeg ik nu tegen jou:je hebt eigenlijk zelf alle antwoorden en oplossingen,nu aan jou om die te aanvaarden.Succes!Weet wel dat er mensen rondom jou zijn die je zullen steunen,de mensen die om je geven,zien liever een gelukkige chaoot dan een eeuwig ongelukkige.Welke chaoot zie jij het liefste?In welke mate helpt D.je hierbij?
Ik ken je niet en misschien zijn mijn commentaren brutaal maar ik leef met je mee,meid en ik weet waarover ik spreek.
Van mijn kant kan ik je enkel heel veel energie sturen en hopen dat het aankomt.
Liefs,
Peggy

Gepost door: Peggy | 17-03-08

Waarschijnlijk een crisis waar jullie weer door moeten... Hoe hard en grof de woorden kunnen zijn, het is nooit te laat om een poging tot verzoening te ondernemen!
Via sms is dit inderdaad niet persoonlijk en niet doenbaar...!
Probeer allebei een beetje te bedaren en praat het dan uit... en zie hoe de kaarten liggen!

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 17-03-08

De commentaren zijn gesloten.