12-03-08

Woensdag: glazen bol

 

Hupla, waren we toch weer de goede weg op geraakt.  Waren ...  Gisterenavond zaten we gezellig aan tafel, toen ik het onderwerp "kinderen" aansneed.  I know, nu is dat absoluut niet aan de orde, maar ik denk toch dat ik moeder wil worden, en bijna 27 zijnde, zal dat klokje binnenkort beginnen tikken.  Groot was mijn verbazing dan ook toen D. carrément verkondigde dat hij misschien wel nooit kinderen wil.  Toen we elkaar net leerden kennen, vekondigde hij dat ik diegene was waarmee hij kinderen wilde.

En daar zat ik dan.  Want ja, voor zulke dingen bestaat er geen gulden middenweg, ofwel wil je kinderen ofwel niet.  Ook al is dit issue nog geen thema, ooit zal het dat wel worden.  En als we dan allebei lijnrecht over elkaar staan met onze standpunten, ...  dan zullen we uiteindelijk moeten beslissen om uit elkaar te gaan.

Wat moet ik hier nu mee?  Ik heb toch geen glazen bol waarin ik de toekomst kan consulteren ...

12:43 Gepost door Chaoot in Liefde | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

pfff...das een moeilijke (maar je had mij waarschijnlijk niet nodig om dat te vertellen)
Denk trouwens dat er maar één manier is: praten, praten en nog eens praten...
Het is niet zo dat het over een detail gaat dus...

Gepost door: saartje | 12-03-08

opgelet wil je kinderen of heb je er het offer voor over?Ieder denkt op zijn eigen manier maar ik weet dat ik kinderen wil en zou mijn lief die mening niet delen,dan delen wij niet dezelfde toekomstdroom en zal ik hem voor eeuwig verwijten dat hij me die droom niet gegund heeft

Gepost door: Peggy | 13-03-08

ai... ...da's minder, en net nu je zo goed op weg was...
Bij mij is het vrij simpel. Ik leer iemand kennen en ze wil geen kinderen? Tja, her loss, dan kan ze mij gewoon niet krijgen. En ja over zoiets begin ik al redelijk vroeg.
Maar jah, da's in míjn situatie hé...
Dikke knuffel!

Gepost door: Cijferkes | 15-03-08

De commentaren zijn gesloten.