27-02-08

Woensdag: extremen

Als rasechte chaoot, bestaan mijn gedachten en gevoelens in moeilijke tijden uit extremen.  De ene tijd ben ik er rotsvast van overtuigd dat ik beter alleen kan verdergaan, op andere momenten vind ik dat we nog niet genoeg geprobeerd hebben, en dat we (ook al draaien we vierkant) toch moeten blijven vechten voor ons.

Erg vermoeiend is dat, zo héén en wéér vliegen tussen wit en zwart, terwijl ik liever de grijze tinten verkies.

We zijn een weekendje weggeweest, hebben in een 4-sterren hotel geslapen en zijn poepsjiek gaan dineren in een restaurant met een Michelin-ster.  We hebben gepraat, geknuffeld, ...  Het was een zalig weekend.  Ik wil hem niet kwijt.  Zijn pretoogjes, zijn lach, zijn (vaak) flauwe moppen, ... ze doen me smelten.  Hoe kwaad ik ook op hem kan zijn, zo gek ben ik ook van hem.  Het doet me denken aan Alicia Keys: "I keep on falling in and out of love with you, I never loved someone the way that I love you.  How do you give me so much pleasure and cause me so much pain ..."

In eerste instantie dacht ik dat het beter zou zijn om te doen alsof er niets aan de hand was.  Gewoon wat verdoofd rondlopen is inderdaad comfortabel, maar het lost het probleem niet op.

Dus, ik ga eraan werken ... werken aan ons.  En ook aan Chaoot ... niet dat ik mezelf wil gaan veranderen, maar er is nog werk aan de winkel.  Kom op kind, volwassen worden.

18:26 Gepost door Chaoot in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

zo typisch Hoi CHaoot,

het is zo herkenbaar....
Lief en ik zijn sinds aug 2006 samen nadat lief bij ex en kids was weggegaan. Scheiding is al ruim een jaar een feit en wij zijn intussen getrouwd.....Maar de stand van onze relatie is thans precies zoals die van jullie.

Er is iets bij mij kapot gegaan door kwetsende dingen die gezegd zijn. ALs ik dreig weg te gaan, wordt ie gek. Ik hou zielsveel van 'm, maar ik zou er ook mee willen kappen. BIj ons speelt ook nog eens een ex en 3 kids een grote rol.

Ik ga er ook nog steeds voor. Wil er samen uitkomen, maar hoe lang hou ik het vol :)

Jij ook heel veel succes ! Ik lees/leef met je mee...

Doeg
c

Gepost door: Chloe | 29-02-08

Heel herkenbaar dat is ook de manier waarop ik vaak denk en waardoor ik vastzit. Ik zou ook liever hebben dat het anders zou zijn.

Gepost door: ambereyes | 07-04-08

De commentaren zijn gesloten.