28-01-08

Maandag: balen

 

Ik had het kunnen denken.  D. liep vorige week te hoesten en te proesten wegens een serieuze ontsteking op zijn luchtwegen, en tja, wie bij de hond slaapt ...  En alsof dat nog niet volstaat, heb ik ook een lichte darm-ontsteking, wat resulteerde in misselijkheid en oh nee weer diarree.

Dus vannacht, neus potdicht, keelpijn, hoofdpijn, slijmen en nog wat van dat lekkers.  Ik leek wel dichtgeslibd.  Uit angst voor ontstoken amandelen heb ik na een grondig zelfonderzoek (zaklamp + spiegel) toch maar wijslijk besloten om een dokter op te zoeken.  Dankzij de spasmen in mijn darmen ben ik dan vanmorgen even flauwgevallen, jaja met mijn hoofd op de salontafel.  Lekker!

"Amai chaootje, sinds jij gestopt bent met roken, heb je niet anders dan ontstekingen op je luchtwegen."
"Ik zal terug moeten beginnen vrees ik!"
"Schrijf ik je een pakje voor?"
"Is goed, maar wel mentol light hé?"

Uiteindelijk (ook al had ik een attest voor 2 dagen zalig nietsdoen) ben ik na het doktersbezoek toch braafjes naar het werk gereden. Zó ziek ben ik nu ook weer niet, en wie weet kan ik Bloemkoolborst nog wat treiteren.

Maar ik voel me wel bweuk en bovenal komt ook de time of the month eraan.  Lekker, wat hormonen en stemmingswisselingen kunnen er ook nog wel bij.  Happy happy joy joy.

Met andere woorden, ik heb een kutdag.  Eéntje van de ergste soort dan nog wel. 

15:29 Gepost door Chaoot in Liefde | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

wens je veel beterschap toe ... ! en die "time of the month " ... ???
das bwreeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuk ... :-(... !

'k voel met je mee !Bye byeeeeeeeeeeeeeeeeeee ... :-) !

Gepost door: Klaverke | 28-01-08

Geschift ben je, een doktersbriefje en toch gaan werken, dan had je het beter aan mij gegeven :) Veel sterkte!!

Gepost door: Nina | 28-01-08

Lekker Ziek zijn sucks, door die tijd van de maand kan je je echter lekker veel permitteren, overal profijt in zien! Veel beterschap x

Gepost door: Foxy | 28-01-08

Maar siesken toch! Ik zal eens een lekkere kippenbouillon maken en u die dan op bed komen brengen. We zullen er ineens bloemkoolborst gaargekookt bijdoen. Maar die hoef je van mij niet op te eten ;o)
Veel beterschap!!

Gepost door: Lentesneeuw | 28-01-08

De commentaren zijn gesloten.