22-01-08

Dinsdag: jaloezie

 

Ik moet er iets aan doen, aan het groene monster dat me verslindt wanneer er ex'en in het vizier komen.  Of ik nu extreem jaloers ben, of net niet, als de dag komt dat hij ermee wil kappen om welke reden dan ook, zal die jaloersheid me niet redden uit de klauwen van de eenzaamheid.

Ik weet dat D. niet gelooft dat ik daarin kan veranderen.  "je bent nu éénmaal zo, dat kan je niet veranderen" zijn niet bepaald bemoedigende woorden, maar hij zal wel zien ...

Op het werk ben ik eindelijk aan de laatste loodjes begonnen.  En spreekwoordelijk wegen die het zwaarst.  Bloemkoolborst (aka Okselvijver) domineert me (of doet een poging tot) tot ik er knetter van word.  In gedachten verwens ik haar vurig naar één of ander oord van verderf, de hel maar dan nog veel erger ...  My God, wat zou ik haar graag een keer op haar smoel zien gaan.  Letterlijk, figuurlijk, beiden, het maakt me niet uit.  Zo lang het verdomme maar goed zeer doet.

10:17 Gepost door Chaoot in Liefde | Permalink | Commentaren (4) | Tags: jaloezie |  Facebook |

Commentaren

Aha het einde is in zicht, nog even doorbijten! Je mag op day 319 een stokje komen halen trouwens :)
Die foto, ben jij dat echt??

Gepost door: Nina | 23-01-08

Jaloezie... is inderdaad een beetje dat zich hardnekkig aan je vast blijft klemmen. Ik vecht er ook tegen, soms win ik, soms het beestje. Maar zolang je af en toe zelf wint, ga je vooruit!
En nog even volhouden, straks kan je Bloemkoolborst (voor altijd?) vaarwel zeggen!

Gepost door: saartje | 23-01-08

hmmm... @chaooteken:

- och trek het u nie aan, idd, zoals Saartje al zei, ge zijt tóch van die trut vanaf binnenkort!

- arghhhh, zo een mottig antwoord van D. seg...
Hmm, ik heb eerlijk gezegd nu zoiets van "jah, op elk potteke past een dekselke en als hij nie met die jaloerse neigingen kan omgaan of u kan bijsturen (of toch proberen) of er zó over denkt, tjah... heeft het dan nog allemaal wel zin?" --> nogmaals, ik gun het u allemaal wel enzo, en ik ben allicht veel te slecht op de hoogte om over alles te kunnen oordelen, maarreuh... tjah, mijn impulsieve meningen over bepaalde zaken kunnen soms wel eens tellen... :-S


@ Nina: neen, die foto is haar illegale zeeschildpad die ze op het strand van Varosha heeft gepikt :-p

Gepost door: Cijferkes | 23-01-08

it's really me beetje rozig gemaakt, en D. er rechts afgeknipt.
Met Gucci-zonnebril op m'n hoofd, zwart lijntje boven m'n ogen, en één van mijn verliefdste blikken ...

Gepost door: Chaoot | 23-01-08

De commentaren zijn gesloten.