11-01-08

Vrijdag: dumped ...

 

Na een week van afwezig gedrag, van zowel zijn als mijn kant, probeerde ik gisterenavond in bed een balans op te maken voor mezelf.  Terwijl D. zachtjes naast me lag te ronken (buiten handbereik weliswaar), bekroop me de gedachte dat dit alles misschien de aanloop is naar de ultieme "dump-scène".  Nu de vakantie met mijn ouders voor de deur staat, wil hij misschien nog even wachten, en daarna ... hoppakee: dumped.

Als dat te gebeuren staat, wil ik op zijn minst een klein beetje prepared zijn.  Dus maakte mijn brein overuren, en bedacht ik wat, waar en hoe ik het op mijn ééntje zou rooien.  Ik kwam tot de conclusie, dat ik het wel zou kunnen, dat alleen zijn.  Ik verdien binnenkort een aardige cent, en heb ook een warme thuis waar ik steeds terecht kan.  Maar de gedachte dat ik D. niet meer zou zien, voelen, ruiken, ... is ondraaglijk.

Ik weet niet hoe ik me moet profileren.  Hij keek me raar aan vanmorgen toen ik in het ijle staarde.  Als ik mijn hart wilde volgen, dan knuffelde ik hem halfdood, maar mijn hoofd zei: afstand houden Chaootje.
Uiteindelijk heb ik mijn dump-angst opgebiecht.  Hij vond het maar raar, hoe ik zo dacht, en verzekerde me dat dat helemaal zijn plannen niet zijn.

Maar toch, waarom is het opeens zo anders tussen ons?

11:36 Gepost door Chaoot in Liefde | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

niet dat ik het je toewens.... ...maarreuh, àls het moest gebeuren, beste streekgenoot, kom dan maar af, dan vraag ik aan ons moeder dat ze ons een groot bakske (start drewling) lasagna maakt! Promesso! x

Gepost door: Cijferkes | 11-01-08

Als ik jou was... ...knuffelde ik hem toch even halfdood. Als ik al iets geleerd heb uit vorige relaties, en de huidige, dan is het wel dat na al het stilzwijgen en na alle spanning, zo'n knuffel wel eens wonderen kan doen.

Gepost door: saartje | 11-01-08

HALT Stoppen met zo te denken Chaoot! Allez meid, misschien vertel je ons niet alles hier (en da's maar goed ook), maar het woord "uit mekaar gaan" is toch nog niet gevallen? Pas op, ik herken mezelf in jou: een molen dat maar niet stil staat, de what if-gedachte... keer op keer. Om gek van te worden.
Ik wil je enkel maar zeggen dat al die zorgen wellicht niet nodig zijn. Goed dat je het uiteindelijk wel hebt gezegd aan D, waar je hoofdje mee bezig is. Maar spreek het niet te veel meer uit... dat zet hem onbewust óók aan het denken :os

Gepost door: Lentesneeuw | 11-01-08

hey meid,
ik wil je even een hart onder de riem steken!
ik heb twee heel lange relaties achter de rug en ben daarna ook even in een emotioneel zwart gat gevallen... maar als het een troost mag zijn, na een jaar happy (in het begin niet, maar daarna wel) single te zijn, heb ik de kerel van mijn leven tegengekomen en dat maakte het achteraf allemaal waard...
ik hoop uit de grond van mijn hart dat alles nog goed komt, maar moest het niet zo zijn, dan is dat niet het einde van de wereld hoor, ookal lijkt dat op het eerste zicht zo...
veel moed in elk geval!

vele groetjes,

Gepost door: CIA | 11-01-08

@ Sterrekes (ofte Lentesneeuw) Ik vind het vooral zeer dapper van Chaoot, ze bereidt haar tenminste voor op dit soort dingen die eventueel zouden kunnen gebeuren, en da's niet altijd even gemakkelijk als je iemand graag ziet. Misschien beter ook, want anders valt ze allicht nóg dieper in die figuurlijke put als het ooit zou gebeuren...

"Maar spreek het niet te veel meer uit... dat zet hem onbewust óók aan het denken" Sterrekes is nu plots ventenkenner van dienst?..... ;-)

Gepost door: Cijferkes | 12-01-08

@ Cijferkes en Chaootje Ik beweer dat niet bij hoog en laag, dat ik een ventenkenner ben, o nee, in geen geval! Ik weet wel zelf uit ervaring dat "spreken over" meestal leidt tot diezelfde beslissing. Nu, dan denk je: dan zal dat wel zijn redenen hebben. Idd, maar is dat ook nú al het geval bij Chaootje?

Chaootje, dat je je voorbereidt op het ergste, is zeker verstandig. Maar steek jezelf niet onnodig muizenissen in het hoofd. Allez, nogmaals, we weten wellicht niet het hele verhaal. Maar jouw woorden in een postje rond nieuwjaar over D., zijn bij mij blijven hangen. En dat waren toch liefdevolle woorden vol toekomst.

Gepost door: Lentesneeuw | 12-01-08

toch effe... hey Chaootje,we kennen elkaar nog niet denk ik,maar ik heb vol interesse al een stukje van jouw blog gelezen en neem toch eens de vrijheid te reageren want vooral dit stukje komt me pijnlijk bekend voor.Mijn vriend en ik zijn de 20ste deze maand een jaar samen,ook wij hebben al wat watertjes doorzwommen en wij hadden onze twijfels rond dezelfde periode als jullie.geen makkelijke periode en het heeft even geleken alsof we echt definitief uiteen zouden gaan maar we zijn eruit gekomen en sterker dan tervoor.Inmiddels hebben we trouwplannen en een kinderwens.Iedereen is verschillend maar een crisis waar twijfels in ontstaan is niet altijd heel slecht?Geef hem die tijd om te twijfelen en vooral:blijf jezelf!ze herinner je hem eraan wat hij eventueel zou missen.Sterkte meid!

Gepost door: Peggy | 13-01-08

A town called hypocrisy (Lost Prophets)
mn lievelingslied!!! Sterkte x

Gepost door: dres | 13-01-08

heila gij hebt wel FANS die verslingerd zijn aan uw schrijfsels hé, ik zit al een weeeeek op mijn honger ;-)

Gepost door: Cijferkes | 18-01-08

Bah .. Gedumpt worden .. dan nog liever zelf dumpen, wellicht uit zelfbescherming maar kan zijn dat het toch beter uitdraait voor je dan je dacht. Hou ons op de hoogte!

Foxy x

Gepost door: Foxy | 19-01-08

Voila Het stokje is gepost, bedankt daarvoor x

Gepost door: Foxy | 19-01-08

De commentaren zijn gesloten.