07-01-08

Maandag: onbewust ...

 

Het weekend is weeral voorbij.  Nog één weekje werken, en dan trekken we naar Ischgl.  Skiën, après-skiën, ... genieten!  Sinds dit weekend heb ik mijn volledige uitrusting bij elkaar, en ik moet toegeven, qua ski-kleding en materiaal zal ik schitteren als een sneeuwsterretje!  Nu enkel nog die technieken vanonder het stof halen.

Het voorbije weekend had 1 thema centraal: de naweeën van de ruzie van 01/01/'08.  Ik voelde gewoon aan D. dat hij het nog steeds niet verteerd had.  Hij was minder knuffelbaar, minder aanhankelijk, ... een teken dat hij dus nog steeds twijfelde, of piekerde, ...  Ook al ontkende hij staalhard dat hij anders deed, voor die dingen heb ik een sixth sense.
Ik wist niet of ik hem gerust moest laten, of net aanhalen, ...  Geen van beiden bracht een gehoopte verandering.

Zondagmorgen ben ik voor de eerste keer alleen met mijn mountainbike erop uitgetrokken.  Helemaal geëquipeerd met hartslagmeter, Isostar in mijn drinkbus, ... gelijk een echte!  En toen ik daar zo op mijn fietsje zat, overviel me een gevoel van melancholie.  Waarom moet ik zonodig uitzweten dat we ruzie hebben gehad.  Ok, het was geen alledaagse ruzie, en D. is niet gewoon van zo ruzie te maken.  Maar ik verdien het niet om er na bijna een week nog steeds de gevolgen van te dragen.

Helaas boodt zondagmiddag niet de gewenste verlossing.  Want ook dan voelde ik de prikkeldraad tussen ons in zitten.  Geen knuffels, lieve kusjes ...  En zo ben ik zondagavond eerder verbitterd in slaap gesukkeld, en zo ben ik ook vanmorgen opgestaan.  Onbewust had ik me afgesloten.  Chaoot die anders vrolijk, luidruchtig of gewoon taterend en kwakend opstaat, was nu een stille muis.

09:25 Gepost door Chaoot in Liefde | Permalink | Commentaren (6) | Tags: ruzie, nasleep |  Facebook |

Commentaren

In de kijker Goedemorgen,

Proficiat!

De eerste plaats in de eerste In de Kijker van 2008 is voor u.

Keep on blogging,


Groeten,

Gepost door: Het team van Skynet | 07-01-08

twijfel is inderdaad de moeilijkste emotie als jet mij vraagt...

Gepost door: soet | 07-01-08

Waarom sta je toch niet wat meer op je strepen? Je verdient het inderdaad niet om er een week lang op afgerekend te worden, en hij mag wel eens weten dat het godgeklaagd kinderachtig is om je anders te gedragen maar dat dan wel te ontkennen...
Proficiat met je In de Kijker btw!

Gepost door: Nina | 07-01-08

tja.. op zovele blogs ....altijd en overal hetzelfde verhaal hé....misschien heeft nina wel gelijk......eerst gij en dan de anderen....
groetjes...

Gepost door: anima negra | 07-01-08

Kop op !
Na regen komt (hopelijkà zonneschijn !

Gepost door: °Ch | 07-01-08

hell yeah! mss idd tijd om eens efkes wat meer egoistisch te zijn?
Ik ga akkoord met Nina!

Enneuh, ook van mij ne porfisjat voor uw eerste plaats :) x

Gepost door: Cijferkes | 07-01-08

De commentaren zijn gesloten.