14-12-07

Vrijdag: ...

5Als je me nu zou vragen hoe het gaat, dan zou ik je niet kunnen antwoorden.  Simpelweg omdat enkele dingen heel goed gaan, en andere dan weer niet.

Ik ben aan het solliciteren geslagen.  Na veel vijven en zessen, heb ik dan toch mijn Cv op de gebruikelijke websites gezet, en ik ben behoorlijk geschrokken van de hoeveelheid aan reacties.  Vandaag ga ik voor een tweede keer langs bij een bedrijf dat me wel aanspreekt.  De knoop moet snel worden doorgehakt zeiden ze.  En dat brengt me nu juist weer aan het twijfelen.  Is het hier dan zo slecht?  Tja, het bedrijf zelf spreekt me wel aan, mijn bloemkool-borsten-diensthoofd veel minder, mijn loon is ook niet noemenswaardig ...  Maar wéér veranderen van werk?  Wéér een lijntje meer op mijn Cv?
We zien wel.

Ik ben kwaad op D.  Gisteren kreeg ik een reactie op een plagerijtje, en die reactie heeft een slechte nasmaak.  En alsof dat nog niet genoeg is, hij begrijpt niet waarom ik boos ben.
Vannacht hebben we elk aan onze kant geslapen.  In plaats van elkaars warmte op te zoeken, lagen we liever te rillen op de rand van het bed.  Lichamelijk, maar ook mentaal zo ver weg van elkaar.  En ook vanmorgen gleed er geen hand over mijn rug, geen zachte lippen in mijn hals, opnieuw een kilte ...
Als ik niet met een knuffeltje of een kus over de brug kom, dan blijft de nevel tussen ons in hangen.  En dat is nu nog steeds het geval.

08:54 Gepost door Chaoot in Liefde | Permalink | Commentaren (4) | Tags: ruzie, onbegrip, solliciteren |  Facebook |

Commentaren

Laat gewoon je hart spreken... zowel op werkvlak, als met D.
Als je met één aanraking de situatie kan ontdooien, dan is dat misschien wel de moeite?

Gepost door: saartje | 14-12-07

Allez kom... hop! Grijp die nieuwe kans op dat bedrijf! Anders was je niet aan het solliciteren geslagen he. Remember: de sfeer op het werk DOES matter!

En met je ventje... steek die brug maar snel over, zodat je van elkaars warmte weer kan genieten :o)

Gepost door: Lentesneeuw | 14-12-07

"wéér"? Dit kan je eveneens van de positieve kant bekijken hé. Had ik niet van job naar job gewipt, dan zat ik nu niet waar ik nu zit, ik ben héél laag begonnen en ik probeer beetje bij beetje te klimmen, soms binnen hetzelfde bedrijf, soms door van bedrijf te veranderen. En intussen al véél hoger geraakt, mijn loon quasi verdubbeld sinds ik beginnen werken ben op de ouderdom van 19 - enneuh... bibi is born in 1981 ;-)

Liefde, werk, en nog zoveel zaken, "wie niet waagt, niet wint" is dikwijls van toepassing... No pain, no gain.

Gepost door: Cijferkes | 17-12-07

uw postje @ 8265 ik zal dan ook maar hier reageren aangezien je hetzelfde doet bij mij... :o)

idd 1981 is een prima jaar... voor wijn tenminste ;-)

euhm... van dezelfde streek? vanwaar deze vermoedens? mijn foto's?

lieve groet

Gepost door: Cijferkes | 17-12-07

De commentaren zijn gesloten.