30-11-07

Vrijdag: een doel

 

Hoe zwaar de tocht, hoe donker de weg, hoe moeilijk het pad, ... zo lang je een doel voor ogen hebt, kan je niet anders dan verder stappen.

Op dit moment ben ik halverwege.  De weg was niet eens zo zwaar, een gering aantal obstakels, maar de moed om door te zetten overwon de verleiding om op te geven.

] 4 kilo, het lijkt niet veel, het klinkt niet veel, maar ik kan het zien en voelen.  Ik voel me beter in mijn vel.  Mijn broeken hebben weer ademruimte, mijn buikje is bijna weg.  Mijn energiepeil bereikt hoge toppen, ik slaap beter 's nachts, ...  Mijn doel is nog niet bereikt, ik wil minstens nog 4 kilo af.
Maar eerst een weekendje zee, met D., schoonzus en haar vriend: mountainbiken, wining & dining, ...

] op 11 december mag ik dan eindelijk naar de rechtbank.  Om de echtscheiding van Platsmoel volledig op gang te zetten.  Een stap dichter naar een leven zonder zijn naam gelinkt aan de mijne.  En eens die papierhandel in orde is, en het huis verkocht is, mag hij een kleine herinnering worden, achteraan in mijn hoofd.  Zoals een doos spullen die je op zolder zet, en waarvan je vergeet dat ze je nog hebt, of ooit hebt gehad.  Zodat ze stilaan verdwijnt onder laagjes stof en spinnenrag.

] mijn lieve D., hij is mijn levensdoel.  Hij is mijn steun, mijn troost, mijn rots, mijn beste vriend, mijn minnaar, ...  Naast en met hem wil ik oud worden.  Maar eerst wil ik plannen maken met hem, dingen verwezenlijken, dingen opbouwen ...  Ik zie hem graag, mijn lieve D.

09:05 Gepost door Chaoot in Liefde | Permalink | Commentaren (1) | Tags: doel |  Facebook |

Commentaren

Mooi :o) Ik lees dit en krijg terstond een goed gevoel. Houden zo, Chaootje, u bent waarlijk goed bezig! Wat zeg ik? Super goed bezig!
Lieve groetjes...

Gepost door: Lentesneeuw | 30-11-07

De commentaren zijn gesloten.