21-11-07

Woensdag: afkicken

Maandag ging het goed.  Misschien iets te goed.  Maar wat wil je, mijn lichaam zat nog boordevol suikers van het voorbije weekend.  Gisteren daarentegen ... ging het goed tot na de middag.  's Ochtens had ik een vanilleshake gedronken, om 11u mijn toffee-reep (allemaal héél erg lekker!), bij de lunch dan soep en een omelet met kaas (die laatste heeft wat op mijn maag gelegen).  Tegen de avond zat ik als een zombie voor mijn PC.  Zo wit als een laken, bonkende hoofdpijn (zouttekort), misselijk (van de honger), ik leek wel Pete Doherty die 24 uur zonder heroïne had gezeten.   Alleen had ik een afkick van de suiker.

Maar vandaag, voel ik me weer ok, en ik hoop dat het zo mag blijven.

Ondertussen gaf de weegschaal 900 grammetjes minder aan dan maandagmorgen ... way to go girl!

10:04 Gepost door Chaoot in Liefde | Permalink | Commentaren (3) | Tags: proteinen, afkicken, suiker, dieet |  Facebook |

Commentaren

Way to go? Lijkt me helemaal niet way to go. Je gaat nooit je hele leven zo blijven eten. M.a.w. vroeg of laat ga je opnieuw 'normaal' voedsel eten. Waarbij je lichaam alles wat het tijdens je 'dieet' gemist heeft, snel gaat opslaan, en de verloren kilo's er snel weer zullen bij zijn, en misschien nog meer ook. Je zou beter gewoon je dagelijks dieet aanpassen (suikers en vetten verminderen) en daardoor misschien wat trager afvallen, maar wel duurzamer. Jojo'en en extremen zijn niet goed voor je lichaam (en geest).

Maar 'k vind je relatie ook wel iets jojo-achtigs hebben, hoge pieken, diepe dalen, dus het zal misschien wel wat in je karakter liggen.

Gepost door: Lezeres | 21-11-07

@ Lezeres Nice comment, nicer nog omdat je anoniem wilt blijven.
1. het is een dieet begeleid door een arts. Ik ken mensen die hiermee 20 kilo en meer zijn afgevallen, dit is ook maar een eerste fase van het dieet by the way.
2. wat mijn relatie betreft, wie heeft er een relatie die constant gelijk loopt? En if so, boooooring!!! Dit is iets prils, iets dat moeilijk gestart is, niet tussen ons, maar wegens onze beide verledens.

Dus, wees jij maar lekker kritisch. Ik weet wel beter, "lezeres".

(En wat mijn karakter betreft, ik heb mezelf niet voor niets: chaoot genoemd.)

Gepost door: Chaoot | 21-11-07

Ok Even over anonimiteit op het internet: als ik hier mijn voornaam had gezet, was dat minder anoniem geweest? Of een nickname die meer op een echte naam lijkt dan Lezeres? Had je dan wel geweten wie ik ben? Ik denk het niet. We kennen mekaar niet, dus de namen maken in principe niet uit.

Over je dieet: als het onder begeleiding van een arts is, dan zal het wel in orde zijn. Te vroeg geoordeeld door mij, mijn excuses daarvoor. Hou ons vooral ook op de hoogte van de volgende fases van het dieet, want het interesseert me wel.

Over een relatie met pieken en dalen: in mijn beeld van de 'gemiddelde' relatie zijn de eerste maanden erg rooskleurig en duiken er misschien na een paar jaartjes strubbelingen op. Maar wat is gemiddeld natuurlijk hè. De gemiddelde relatie bestaat niet. Misschien beginnen jullie wel wat stroef, maar loopt het na een aantal jaartjes wel vlotter dan ooit (omgekeerd dan gemiddeld om het zo te zeggen). Laat het ons hopen. Veel succes ermee in ieder geval! 't Zal wel beteren.

Gepost door: Lezeres | 21-11-07

De commentaren zijn gesloten.