06-11-07

Dinsdag: bad start

 

Vanmorgen ben ik uit bed gesukkeld.  Niet dat ik te laat in bed was gekropen, ik had de voorgeschreven gezonde uurtjes geslapen, maar het was de tegenzin om naar het werk te vertrekken, om in de file te staan suffen, om me te ergeren aan de slak voor me en de lul achter me die met zijn "oh wat heb ik een dure BMW"  lijkt te willen voortduwen als ik niet snel naar links opschuif ...

De file, dat viel nog mee.  Het aantal slakken en lullen op de weg was aanzienlijk.  Dus mijn humeur zakte nog net niet onder nul toen ik op het werk de deur van mijn bureautje openstak, mijn kwakende en kwetterende collega ontweek en me neerplofte.
Helaas, het zwaard van Damocles viel uiteindelijk toch, toen ik mijn mail opende.  Mevrouwtje Bloemkoolborst en okselvijver (lees diensthoofd) had een mailtje gestuurd gisterenavond met allerlei prangende vragen en valse beschuldigingen.  Gisteren had ik verlof, dus moest zij dubbel werken, en dat mag ik dan uiteraard een dagje later bekopen.

EN alsof dat nog niet voldoende was, kreeg ik te horen dat ex weeral iets niet betaald had.

RESULTAAT: humeur ver onder het vriespunt.  Een slechte start en alles is om zeep.  Vanavond staat er quality time met het ventje op de menu, hopelijk kan die bad start gecumuleerd worden met een happy end van de dag.

11:41 Gepost door Chaoot in Liefde | Permalink | Commentaren (3) | Tags: boos, slechte start, file, werk |  Facebook |

Commentaren

Hmm Ik werd gisteren ook geteisterd door een vreselijk maandagochtendgevoel. Heb het de ganse dag niet van me af kunnen schudden, tot ik gisteren bij mijn vriendje in de zetel kroop... Vriendjes kunnen je zelfs de slechtste dag doen vergeten...
Wedden dat de jouwe er ook in slaagt?

Gepost door: saartje | 06-11-07

Hij kan alles ... :-)

Gepost door: Chaoot | 06-11-07

Troost je, mijn dag is ook traag en sukkelend op gang gekomen...Ben er zeker van dat Ventje het tij heeft kunnen keren!
Over welke kasten had je het trouwens, misschien kunnen we hier een goede deal doen :)

Gepost door: Nina | 06-11-07

De commentaren zijn gesloten.