27-10-07

Zaterdag: nasmaak

We hebben ruzie gehad.  Gisterenavond.  Ik heb geen zin om details neer te schrijven, ze zijn slechts een nuance van wat er écht werd gezegd.  Tenminste, dat is mijn visie.

Vanochtend werd er niks meer over gezegd.  Maar we dansten er omheen als vuurvliegjes rond de vlam.  Ik ben er zeker van dat het ook nog bij hem nazinderde.  Meestal ben ik 's ochtends alles vergeten, als het om een banale ruzie gaat tenminste.  En dat was het misschien ook voor hem: banaal.  De laatste week hebben we niet één avond écht voor onszelf gehad, iedere weekavond hadden we iets op het programma.  Dus had ik gehoopt om vrijdagavond de schade in te halen.  Helaas.  Hij zag de teleurstelling, hoe goed ik ze ook probeerde te verbergen.  Het hek was van de dam.  Hij kon het niet hebben.  "Binnenkort doe ik alleen nog mijn goesting" is het zinnetje dat me niet loslaat.  Ik stond in het deurgat aan de grond genageld.  Sprakeloos.  Tranen rolden over mijn wangen.  Mijn hoofd tolde.  "Het is altijd wel iets."  Hopla ...  En ik die de laatste tijd zo fier was over mezelf, ik die zo hard mijn best deed.  Illusies zijn het.  Voor hem is het weeral niet goed genoeg.  Ik ben niet goed genoeg.

Ben ik te druk, ben ik te aanhankelijk, ben ik niet lief genoeg, is het huis niet netjes genoeg, kook ik niet lekker, vindt hij me niet meer aantrekkelijk, ...

Helemaal in het begin, had ik moeite met het feit dat hij zo ondersteboven van me was.  Nu lijkt dat zó ver weg.  Misschien dacht hij dat hij na een redelijk kille relatie een aanhankelijk en gevoelig meisje nodig had, maar beseft hij nu dat hij zelf zo niet is. 

Ik voelde me teveel.  Mocht ik gekund hebben, ik liet mezelf verdwijnen.  Ik had mezelf weeral eens verkeerd ingeschat.  Mijn zelfbeeld zakte weer onder het vriespunt.

Waarschijnlijk vindt hij het belachelijk, dat ik zoveel belang hecht aan een zinnetje.  Maar hey that's me.  En misschien zijn we dan toch niet gemaakt voor elkaar?

08:58 Gepost door Chaoot in Liefde | Permalink | Commentaren (1) | Tags: ruzie, verdriet, banaal |  Facebook |

Commentaren

Hey! Lang geleden! Ik zou je willen vragen of alles goed gaat me je maar gezien je posts denk ik dat ik het antwoord al weet...
Aan jou dezelfde vraag die ik mezelf moet stellen: heb je er al eens écht met hem over gepraat? Dat kan soms helpen, heb ik ergens gehoord :)

Gepost door: Nina | 30-10-07

De commentaren zijn gesloten.